Мисия Визия и Цел

Визия
InstaChef е глобална дигитална готварска книга за оригинални и традиционни рецепти. Платформа, която позволява на кулинарните любители да създават и споделят любимите си рецепти с останалия свят. Пространство за вдъхновение, предизвикателства и съвети, които ни помагат да се храним здравословно и пълноценно. Пространство за комуникация и обмен, което ни обогатява и разпалва страстта към храната, вкусовете и готвенето.
Мисия
Мисията на платформата да даде възможност на изтънчени домашни шефове да споделят рецептите си със широка интернет аудитория и да получат признание и възнаграждение за усилията си, без да им се налага да разработват, поддържат и популяризират собствен уебсайт или блог. За разлика от традиционните социални медии, InstaChef поставя потребителят- създател на съдържание на първо място и цели развитието на устойчив модел от ново поколение победител- победител- победител. Ние създаваме еко система от бизнеси, потребители и създатели, които да комуникират ефикасно и пълноценно посредством платформата и да допринасят за взаимното си израстване.
Цел
Мечтаем за свят, в който хората, живеят по-щастлив, по-свободен и по-здравословен живот. Целта на платформата е да позволи на повече хора да изкарват прехраната си, като правят и споделят това което обичат.
Този сайт използва само бисквитки (cookies), които не съхраняват лични данни. Прочетете повече...